Julkaistu    |  Päivitetty 
Anssi Kemppinen

Patsaspuisto pääsi uuteen matkailuohjelmaan

Ohjelman toimittajan mieleen jäi patsaiden hampaat. Emmi Venäläinen Ohjelman toimittajan mieleen jäi patsaiden hampaat.

YLEn uusi matkailuohjelma vieraili myös Parikkalan patsaspuistossa. Vinkin edesmenneen Veijo Rönkkösen luomasta teospuistosta oli antanut nuori parikkalalainen nainen.
– Vinkin antaja oli nuori naishenkilö. Kävin nyt itse ensimmäistä kertaa patsaspuistossa ja se oli tosi mahtava paikka. Olin todella vaikuttunut, sanoo ohjelman toinen juontaja Niklas "Nicke" Aldén.
Aldén on kotoisin Loviisasta ja on tällä hetkellä töissä Pohjanmaalla, joten Itä-Suomi on jäänyt häneltä vain Kotkan tutustumiseen. Patsaspuistossa häntä hämmästytti Rönkkösen työmäärä, mutta tietyt yksityiskohdatkin jäivät mieleen.
– Jäi mieleen hampaat, joita hän oli kerännyt ja käyttänyt patsaisiin. Ne antoivat patsaisiin aivan erilaisen ilmeen. Jooga-puisto oli vaikuttava, koska patsaita oli niin monta. Patsaspuisto oli parhaimpia paikkoja, jossa käytiin ja toivottavasti ohjelma antaa kohteelle näkyvyyttä.
Egenland esittelee matkailun helmiä ja kiehtovia ihmisiä eri puolilta Suomea. Yleisö sai antaa kohteista vihjeitä ja niitä tuli ohjelman tekijöille 500 kappaletta. Ohjelma alkaa YLE Teemalla 27.3. ja patsaspuisto on kolmannessa jaksossa.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta