Julkaistu    |  Päivitetty 
Anssi Kemppinen

PaUn lentopalloilijoiden jatko ratkaistaan sunnuntaina. Passarit voitti Mikkelissä

PaUlta vaaditaan sunnuntaina samaa hurmosta kuin Kauhavan Wisaa vastaan. Anssi Kemppinen PaUlta vaaditaan sunnuntaina samaa hurmosta kuin Kauhavan Wisaa vastaan.

Parikkalan Urheilijoiden lentopalloilijat eivät pystyneet kaatamaan tänään lauantaina Mikkelin Passareita. Ottelu päättyi Mikkelissä kotijoukkueelle suoraan kolmessa erässä luvuin 25-17, 25-15 ja 25-12. Pudotuspelipari on nyt miesten 2-sarjan puolivälierissä 1-1, kun jatkoon vaaditaan kaksi voittoa.

- Mikkeli pelasi loistopelin ja he ansaitsivat voiton. Meillä oli vähän samanlainen päivä, kuin hävittiin Kauhavalla, sanoi PaUn pelaaja-valmentaja Sami Muukkonen.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Aiemmin neljännesvälierissä parikkalalaiset hävisivät myös toisen pudotuspeliottelunsa vieraissa 3-0 Kauhavan Wisalle, mutta viikon kuluttua PaU voitti ratkaisuottelun 3-0 ja meni jatkoon. Nyt Passarit tulevat vastaan jo huomenna sunnuntaina.

- En ole huolissani. Huomenna on uusi päivä, tuttu sali ja äänekäs yleisö. Huomenna kentällä on ihan uusi Parikkalan Urheilijat, sanoi Muukkonen.

PaUn ja Mikkelin Passareiden ottelu sunnuntaina 4.3. alkaa Parikkalahallissa kello 16.00.

Kommentoi

Hae sivuilta