Julkaistu    |  Päivitetty 
Anssi Kemppinen

PaU tasoitti välierät East Volleyta vastaan

Yleisöä oli sunnuntaina niin Savonlinnasta kuin Parikkalasta. Anssi Kemppinen Yleisöä oli sunnuntaina niin Savonlinnasta kuin Parikkalasta.

Parikkalan Urheilijoiden lentopallomiehet väänsivät sunnuntaina hienon voiton Savonlinnan East Volley juniorista. Kotijoukkue voitti naapurikaupungin miehet erin 3-1, joten pudotuspelien välieräparin jatkaja selviää vasta ensi lauantaina Savonlinnassa.

Parikkalahallissa pelatun ottelun ensimmäinen erä meni selkeästi East Volleylle.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

- No eka erä oli huono. Teimme paljon syöttövirheitä. Mutta erätauolla päätettiin ottaa ne pois ja taisi näyttää siltä, että annettiin helppoja syöttöjä. Mutta kun pallo vaihtoi verkon puolta, niin luotettiin meidän torjuntaan ja puolustukseen, sanoi PaUn pelaaja-valmentaja Sami Muukkonen.

Kotijoukkueen peli näyttikin toisessa ja kolmannessa erässä paljon paremmalta. Toisessa erässä pelin hallinta aaltoili joukkueelta toiselle, mutta PaU korjasi erän. Kolmas erä näytti jo menevän PaUn tahdissa selvästi, mutta parin aikalisän jälkeen East Volley kiri lopussa tasoihin 23-23.  Erä meni lopulta parikkalalaisille.

Neljäs erä oli tiukkaa taistelua aina 16-16 tilanteeseen. Sitten parikkalalaiset saivat Sami Muukkosen johdolla neljä hienoa torjuntapistettä ja erä sekä peli ratkesi lopullisesti.

- Oltiin selvästi edellä vastustajaa ja vietiin peliä. Hieno tunnelma on ollut yleisön puolelta, melkein kuin liigapeleissä, sanoi Muukkonen.

East Volleyssa tappio myönnettiin.

­-Oltiin tänään luvattoman huonoja torjunnassa ja hyökkäyspelissä. Taisi päät painua alaspäin, kun ei saatu palloja kuolemaan. Mutta PaU pelasi tänään paremmin, totesi valmentaja Antti Pölönen East Volleysta.

PaU-EVjr 3-1 (17-25, 25-21, 25-23, 25-18).

Kommentoi

Hae sivuilta